Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Laat uw tuin aanleggen door de juiste vakman.

De specialiteit van Tuinaanleg Harry in Mechelen? Het aanleggen en reorganiseren van privé- en bedrijfstuinen.

Tuinaanleg

Krijgt ons tuinplan uw zegen? Dan schieten we meteen in actie. Wij nemen het project in handen en realiseren de tuinaanleg volgens úw wensen.

Tuinonderhoud

Heeft u geen tijd om zelf uw tuin te onderhouden? Of heeft u geen groene vingers? Tuinaanleg Harry maakt van uw tuin een prachtige oase.

Grondwerken

Dankzij onze professionele apparatuur en mini-graafmachines kunnen we uit de voeten op de moeilijkst bereikbare terreinen.
Specialiteiten

Tuinaanleg Mechelen: laat uw tuin aanleggen door de juiste vakman

De specialiteit van Tuinaanleg Harry in Mechelen ? Het aanleggen en reorganiseren van privé- en bedrijfstuinen. Een voordelig onderhoudscontract is mogelijk voor zowel particulieren als ondernemingen.

Uw aangelegde tuin is op zijn mooist als hij met liefde en vakkennis behandeld wordt. De meeste tuinen hebben enkele keren per jaar een basisonderhoud nodig. Wij rijden het gras voor u af en bemesten uw tuin, maar we snoeien ook uw planten, struiken, hagen en bomen. Ons doel? Uw tuin aanleggen of onderhouden volgens úw wensen!

Tuinaanleg, grondwerken, tuinonderhoud, graszoden, grasmatten, … Wij helpen u graag met elk project waar groene vingers voor nodig zijn!

Door onze knowhow en ervaring voeren we uw tuinplan of groenproject bekwaam en efficiënt uit. Wij beschikken over alle nodige machines en gebruiken enkel hoogwaardige materialen. Zo blijft uw tuin ook na enkele jaren nog in volle pracht!

Meer foto’s van onze realisaties? Bezoek ook onze andere website: www.tuinaanlegharry.be

Tuinaanleg Harry: onderhoud en aanleg van uw tuin in Mechelen

Tuinaanleg in de regio Mechelen? Daar staan we voor bekend! Wij hebben een pasklaar antwoord op al uw vragen over het aanleggen van uw tuin. Want u gaat best bedachtzaam te werk.

Bedenk dus heel goed waarvoor u de tuin wil gebruiken:

• Zullen er kinderen in ravotten of wilt u een ‘geniettuin’?
• Kiest u voor privacy of wilt u het zicht op het landschap bewaren?
• Houdt u van mooie en zeldzame planten?
• Steekt u graag de handen uit de mouwen of kiest u voor een onderhoudsarme tuin?
• Komt er een schommel, moestuin of tuinbank, ...?
• Bent u een zonneklopper of heeft u liever wat schaduw?

Wij zijn gespecialiseerd in totaalprojecten voor de aanleg van uw tuin. Grondwerken, plaatsen van omheiningen, poorten of sierbestrating,... alles is mogelijk!

Meer informatie over deskundige tuinaanleg in Mechelen ? Dan belt of mailt u naar Tuinaanleg Harry. Vraag nu een gratis offerte voor uw project!
© 2013-2017 Gebroeders Van Winkel BVBA
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • YouTube
Onze regio's
Contacteer ons
Gebroeders Van Winkel BVBA
Heibaan 233
2235 Hulshout
Tel.: +32 16697049
GSM: +32 476356744
Fax: +32 16697049
Contacteer ons